Wij willen graag zo vlug mogelijk opnieuw openen. Maar dat zal allicht betekenen dat we niet dezelfde beleving aan onze gasten zullen kunnen geven als vòòr het corona-gebeuren. We hebben er nu echter totaal geen idee van hoe die er zal uitzien. Hou hier aub rekening mee bij reservatie.

Als blijkt dat wij geen minimumservice kunnen leveren zullen we niet openen. Eventuele annulaties gebeuren in deze coronatijden uiteraard met terugbetaling van het reeds betaalde voorschot.

Omdat het reinigen en ontsmetten van de gastenkamers veel meer tijd in beslag zal nemen zien we ons genoodzaakt om een minimumverblijf van 2 overnachtingen te vragen. Tussen het vertrek van gasten en de aankomst van de volgende gasten in die gastenkamer wordt nu reeds door het reservatiesysteem automatisch 24u voorzien.

Extra’s (fietsen, babybedje, …) en de eventuele selectie van arrangementen gebeurt na de kamerkeuze: op de tweede pagina.

Gratis annulatie is mogelijk tot 2 weken voor de aankomstdatum. Daarna wordt in principe 50% van de kamerprijs aangerekend.

Op onze ruime privé parkeerplaats parkeer je gratis je auto vanaf de dag van aankomst tot en met de dag van vertrek.