De volgende arrangementen komen bovenop min. 2 overnachtingen in een logies naar keuze (Tilia of Acacia):

Ontdek Nationaal Park Scheldevallei:

van Dendermonde tot Gent: fiets vanaf de vestingsstad Dendermonde door de typische getijdennatuur terug naar Gent met onze elektrische fietsen. Onderweg heb je naast natuur ook een groot aanbod cultuur, erfgoed, eten en drinken …. (klik op de foto voor meer)

Fiets samen met ons langs en door Gent:

voor een 4 u durende fietstocht langs het water, over pleinen, door de geschiedenis van Gent. Laat ons vertellen hoe Gent Gent geworden is. We houden ook een koffie- en een soep-stop. En we zorgen ook voor de fietsen. (klik op de foto)

Ontdek Nationaal Park Scheldevallei – 60 €/persoon (max. 4 pers.)

Na het ontbijt brengen wij u plus een elektrische fiets naar Dendermonde. U kan de lakenhalle bezoeken of de belevingswandeling op de vesten doen. Via de historische scheepswerven van Baasrode fiets u door het Scheldeland naar het Donkmeer.

Neem een koffiepauze aan het Donkmeer en/of bezoek de gerestaureerde eendekooi. Dan vervolg je je trip door de Kalkense meersen en dan langs de Schelde naar het Kasteel van Laarne dat eventueel kan bezocht worden. Dan verder door de Damvallei en de Gentbrugse Meersen (waar je ons CO2-compensatieproject kan zien) naar het bruisende Gent centrum.

Meer info en beschrijving van de route: klik hier

Kostprijs en reserveren:

 1. Het arrangement kost 60 € per persoon (incl BTW). Dit komt bovenop de prijs van de kamer (kamerprijs is inclusief BTW, citytaks en ontbijt).
 2. inbegrepen:
  1. transport (inclusief de fiets(en)) naar Dendermonde
  2. gebruik van elektrische fiets (eigen fiets?: arrangementsprijs: 35 €/persoon)
  3. fietsroute + info-set voor eventuele bezoeken onderweg
  4. ticket voor bezoek aan het Kasteel van Laarne of het Gravensteen
 3. Maak eerst de reservatie voor de kamer van je keuze (wel minimum 2 nachten !) op de reservatiepagina (let op de taalkeuze!) en nadien kan je opties kiezen (kinderbedje, fietsen, arrangementen ..). Daar stip je dan ook het arrangement van je keuze aan.arr

30km/5h gegidste fietstocht Rond en Door Gent  – 50 € per persoon (incl. koffiestop en soepmaaltijd)

Je wil graag Gent bekijken zoals toeristen dat nooit doen: we gaan samen kijken hoe Gent gegroeid is, hoe het de 21ste eeuw binnengegaan is en wat  klaar ligt: we fietsen door de 19de en 20ste eeuwse gordel rond Gent en door het historische centrum. Ergens langs de 30 km tocht houden we een koffiestop en gebruiken we een soepmaaltijd. We vertrekken na het ontbijt en eindigen op de vrijdagmarkt.

Kostprijs en reserveren:

 1. De Gegidste Fietstocht kost 50 € per persoon (incl BTW). Dit komt bovenop de prijs van de kamer. Inbegrepen is het gratis gebruik van fietsen gedurende de volle verblijftijd.
 2. Maak de reservatie voor de kamer van je keuze (wel minimum 2 nachten !) op de reservatiepagina (let op de taalkeuze!);
 3. nadien kan je opties kiezen (kinderbedje, fietsen, arrangementen ..). Daar stip je dan ook het arrangement van je keuze aan.