Overnachting + uitgebreid ontbijt:

 Acacia     Tilia
1 persoon125 €110 €
2 personen135 €120 €
extra persoon                40 €40 € 

Verlaagde prijs: ma, di, woe, do buiten schoolvakanties:

 Acacia     Tilia
1 persoon115 €100 €
2 personen125 €110 €
extra persoon                40 €40 € 

 

Een verblijf van meer dan 1 nacht = korting 4% op de totale kamerprijs


We hebben een aantal arrangementen samengesteld (zie onze pagina “arrangementen“) die nog meer te bieden hebben dan slapen en ontbijten. 

  • arrangement min. 2 nachten – per persoon ————————- + 90 €/persoon
    (arrangement = “Centrumwandeling”, “Gent Fietstocht-Cultuur” of “Gent Fietstocht-Natuur”)
  • arrangement “Van Eyck” min. 2 nachten – per persoon ——– + 40 €/kamer

Om een arrangement te reserveren: reserveer eerst het door jou gekozen logies: minimum 2 nachten! Duid daarna het type arrangement aan.

In onze prijzen zijn BTW en de Gentse Stadstaks (“Citytax”) inbegrepen. Als je meerdere dagen bij ons logeert dan wordt je gastenkamer ook elke dag even nagezien. Als je dat nazicht liever niet hebt, geef ons dan gewoon een seintje bij reservatie of als je bij ons aankomt.

Op elke gastenkamer is een gevulde minibar ter beschikking. We vinden het erg handig om een drankje of een kleine snack ter beschikking te hebben als je bijvoorbeeld ’s avonds een boek leest, of een film meepikt op TV of DVD … Naast koffie en thee is er een selectie van fairtrade producten en lokale bieren. Je noteert wat je verbruikt en bij vertrek wordt er afgerekend.

We hebben een aantal fietsen ter beschikking die aan een lage prijs verhuurd worden (5 € per fiets per dag).
We hebben ook twee e-steps (10 € per e-step per dag) en twee elektrische fietsen – 1 mannenmodel, 1 vrouwenmodel – (35 € per elektrische fiets per dag – 20 € per extra dag) ter beschikking voor wie graag buiten Gent een langere tocht wil inplannen. Gelet op de waarde van de fiets toch even meegeven dat bij verlies van de fiets het aankoopbedrag wordt gefactureerd.

Fietsers rijden op eigen verantwoordelijkheid en respecteren de wegcode. Indien de huurder inbreuk pleegt op bestaande wetgevingen en/of reglementeringen tijdens de huurperiode kan Villa Emma in geen enkel geval aansprakelijk gesteld worden.