Een verblijf van 3 nachten en meer = korting 4% op de totale kamerprijs

Kostprijs overnachting + uitgebreid ontbijt: schoolvakanties en september (kinderen jonger dan 2 jaar verblijven gratis)

 Acacia     Tilia
1 persoon130 €120 €
2 personen140 €135 €
extra persoon                45 €45 € 

Kostprijs overnachting + uitgebreid ontbijt: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag (buiten schoolvakanties en september)(kinderen jonger dan 2 jaar verblijven gratis)

Acacia     Tilia
1 persoon120 €115 €
2 personen130 €125 €
extra per        45 €45 € 

U kan eventueel ook – digitaal –  met eco-cheques (NIET MET EDENRED) betalingen verrichten via het menu-item “Aankopen en betalingen”. Zowel het voorschot dat bij reservatie gevraagd wordt als het eindbedrag bij vertrek kan daar betaald worden: klik hier om naar de betaalpagina te gaan.

We hebben een aantal arrangementen samengesteld (zie onze pagina “arrangementen“) die nog meer te bieden hebben dan slapen en ontbijten:

  • arrangement min. 2 nachten – per persoon ————————- + 90 €/persoon
    (arrangement = “Centrumwandeling”, “Gent Fietstocht-Cultuur” of “Gent Fietstocht-Natuur”)
  • arrangement  “Ontdek Nationaal park Scheldeland” – per persoon ——– + 60 €/kamer
  • diverse fietsarrangementen: zie pagina arrangementen

Om een arrangement te reserveren: reserveer eerst het door jou gekozen logies: minimum 2 nachten! Duid daarna het type arrangement aan.

In onze prijzen zijn BTW en de Gentse Stadstaks (“Citytax”) inbegrepen. Als je meerdere dagen bij ons logeert dan wordt je gastenkamer ook elke dag even nagezien. Als je dat nazicht liever niet hebt, geef ons dan gewoon een seintje bij reservatie of als je bij ons aankomt.

Op elke gastenkamer is een gevulde minibar ter beschikking. We vinden het erg handig om een drankje of een kleine snack ter beschikking te hebben als je bijvoorbeeld ‘s avonds een boek leest, of een film meepikt op TV of DVD … Naast koffie en thee is er een selectie van fairtrade producten en lokale bieren. Je noteert wat je verbruikt en bij vertrek wordt er afgerekend.

We hebben een aantal fietsen en 2 fietskarren ter beschikking die aan een lage prijs verhuurd worden (5 € per fiets per dag)  en een kinderfietsstoeltje.

We hebben ook twee elektrische fietsen (25 € per elektrische fiets per dag) ter beschikking voor wie graag buiten Gent een langere tocht wil inplannen. Gelet op de waarde van de elektrische fietsen, toch even meegeven dat als je de fiets kwijt raakt en je de sleutel van het fietsslot niet kan tonen (in dat geval is de fiets niet op slot gegaan!) je 300 € aangerekend krijgt..

Fietsers rijden op eigen verantwoordelijkheid en respecteren de wegcode. Indien de huurder inbreuk pleegt op bestaande wetgevingen en/of reglementeringen tijdens de huurperiode kan Villa Emma in geen enkel geval aansprakelijk gesteld worden.