Wij willen graag zo vlug mogelijk opnieuw openen. Maar dat zal allicht betekenen dat we niet dezelfde beleving aan onze gasten zullen kunnen geven als vòòr het corona-gebeuren. We hebben er nu echter totaal geen idee van hoe die er zal uitzien. Hou hier aub rekening mee bij reservatie.

Als blijkt dat wij geen minimumservice kunnen leveren zullen we niet openen. Eventuele annulaties gebeuren in deze coronatijden uiteraard met terugbetaling van het reeds betaalde voorschot.
Omdat het reinigen en ontsmetten van de gastenkamers veel meer tijd in beslag zal nemen zien we ons genoodzaakt om een minimumverblijf van 2 overnachtingen te vragen. Tussen het vertrek van gasten en de aankomst van de volgende gasten in die gastenkamer wordt nu reeds door het reservatiesysteem automatisch 24u voorzien.

Een verblijf van 3 nachten en meer = korting 4% op de totale kamerprijs

Kostprijs overnachting + uitgebreid ontbijt: schoolvakanties en september

 Acacia     Tilia
1 persoon125 €110 €
2 personen135 €120 €
extra persoon                40 €40 € 

Kostprijs overnachting + uitgebreid ontbijt: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag (buiten schoolvakanties en september)

Acacia     Tilia
1 persoon115 €100 €
2 personen125 €110 €
extra persoon                40 €40 € 

We hebben een aantal arrangementen samengesteld (zie onze pagina “arrangementen“) die nog meer te bieden hebben dan slapen en ontbijten:

  • arrangement min. 2 nachten – per persoon ————————- + 90 €/persoon
    (arrangement = “Centrumwandeling”, “Gent Fietstocht-Cultuur” of “Gent Fietstocht-Natuur”)
  • arrangement “Van Eyck” min. 2 nachten – per persoon ——– + 40 €/kamer

Om een arrangement te reserveren: reserveer eerst het door jou gekozen logies: minimum 2 nachten! Duid daarna het type arrangement aan.

In onze prijzen zijn BTW en de Gentse Stadstaks (“Citytax”) inbegrepen. Als je meerdere dagen bij ons logeert dan wordt je gastenkamer ook elke dag even nagezien. Als je dat nazicht liever niet hebt, geef ons dan gewoon een seintje bij reservatie of als je bij ons aankomt.

Op elke gastenkamer is een gevulde minibar ter beschikking. We vinden het erg handig om een drankje of een kleine snack ter beschikking te hebben als je bijvoorbeeld ’s avonds een boek leest, of een film meepikt op TV of DVD … Naast koffie en thee is er een selectie van fairtrade producten en lokale bieren. Je noteert wat je verbruikt en bij vertrek wordt er afgerekend.

We hebben een aantal fietsen ter beschikking die aan een lage prijs verhuurd worden (5 € per fiets per dag).
We hebben ook twee e-steps (10 € per e-step per dag) en twee elektrische fietsen – 1 mannenmodel, 1 vrouwenmodel – (35 € per elektrische fiets per dag – 20 € per extra dag) ter beschikking voor wie graag buiten Gent een langere tocht wil inplannen. Gelet op de waarde van de fiets toch even meegeven dat bij verlies van de fiets het aankoopbedrag wordt gefactureerd.

Fietsers rijden op eigen verantwoordelijkheid en respecteren de wegcode. Indien de huurder inbreuk pleegt op bestaande wetgevingen en/of reglementeringen tijdens de huurperiode kan Villa Emma in geen enkel geval aansprakelijk gesteld worden.