Villa Emma ligt in een groene, rustige omgeving op amper 3 km van het historische centrum van Gent. Maar ook de omgeving biedt talloze excursiemogelijkheden. De vele troeven van de regio Scheldeland vind je terug op www.scheldeland.be.

 Heerlijk fietsen via het fietsknoopnetwerk in de bloemenstreek … Lochristi, Beervelde, Destelbergen, …
Met de fiets, te voet of met buslijn 10 naar het centrum.
Villa Emma: op het kruispunt van Cultuur en Natuur!
 
– Hou je van cultuur, geschiedenis, wetenschap, .. ? Dan raden we je de “citycard” aan: toegang tot vrijwel alle musea, vrij gebruik van de bus en de tram, een gegidste boottocht over de Gentse binnenwateren
– hou je meer van rustig slenteren in de stad? Gent heeft een hele rits leuke winkeltjes, een prachtig park met de botanische tuin en de tropische serres van de Universiteit, een net van kanalen en watertjes om langs te struinen …

– Met onze fietsen kan je ook door en rond Gent-centrum op ontdekking gaan! Volgende plaatsen uit het pallet van Cultuur en Natuur zeker een bezoekje waard:

Indien u vragen heeft of meer informatie wenst over mogelijke uitstappen “à la tête du client” al dan niet door ons gegidst, kunt u ons steeds contacteren via onze contactpagina. Wij helpen u dan graag verder.